11 februari 2023

Passieconcert 2 april 2023

Op 2 april geven wij een Passieconcert in de Magnuskerk te Bellingwolde. Wij zingen dan The Crucifixion van John Stainer en het Stabat Mater van Josef Gabriel Rheinberger. verdere informatie volgt!

Uncategorized
12 februari 2022

Herdenkingsconcert 4 mei 2022

We zijn weer begonnen met repeteren: het Requiem van Fauré, wat we twee jaar geleden hadden willen uitvoeren, hebben we weer opgepakt, nog wel met inachtneming van de bekende voorzorgsmaatregelen, maar hopelijk binnenkort weer als vanouds, met minder afstand onderling. Nader bericht volgt!

Uncategorized
13 november 2021

Najaarsconcert gaat niet door

Helaas is besloten het concert van 20 november a.s. te annuleren. Vanuit de overheid is er weliswaar geen ‘’verbod’’ gekomen voor culturele voorstellingen, maar de grote stijging in de COVID 19 besmettingen en de aarzeling van een aantal koorleden om nu nog aan het concert deel te nemen, hebben ons toch doen beslissen dit concert […]

Uncategorized
22 oktober 2021

Najaarsconcert 20 november

Helaas is dit concert toch ook afgelast. Zie laatste nieuws. Na anderhalf jaar stilte zijn we in september weer begonnen met repeteren en voor ons najaarsconcert hebben we een keuze gemaakt uit eerder gezongen repertoire. Thema van dit concert: Van Bach tot Rheinberger, een tijdreis door de klassieke koormuziek. Medewerking verleent Mineke Potgieser, vleugel. Wij […]

Uncategorized
1 augustus 2020

Najaarsconcert afgelast

In verband met de coronacrisis gaat ons concert van 21 november niet door. Wanneer en in welke vorm onze repetities weer gaan starten is nog niet zeker; zodra wij daarover duidelijkheid hebben, laten wij dat uiteraard weten!

Uncategorized